top of page
healthy-vegetables-restaurant-nature.jpg
  • IG_web_trans
  • FB_web_trans
2020-10-03 - LOGO MARTINE THIJS - NATUUR
Persoonlijke coaching

Ik adviseer steeds om een voedingsdagboek bij te houden. Hierin noteer je elke dag wat je eet. Met dit dagboek krijg ik een goed zicht op je eetbehoeftes en- gewoonten, alsook op eventuele tekorten.
 

Is je voeding voedend of vullend? Is er sprake van voedingsintoleranties? Zijn er voldoende eetmomenten?  


Daarnaast krijg je ook pH-urinestrips mee. Hiermee kan ik je zuur-base evenwicht beter in kaart brengen. Een oververzuring kan namelijk ook aan de basis liggen van veel ongemakken.


Tenslotte werk ik met een therapeutische vragenlijst annex suikerbehoefte.

Door nog meer in te zoomen op jouw klachtenhistoriek, medische achtergrond, slaappatroon,  ontlastingsonderzoek bij een gespecialiseerd labo (indien nodig) enzovoort, kan ik je nog beter ondersteunen en begeleiden. Hoe meer informatie ik van jou krijg, hoe grondiger ik jou kan adviseren maar belangrijker nog is dat je je veilig genoeg voelt en enkel deelt wat voor jou prettig aanvoelt.


Met mijn persoonlijke coaching en opvolging lukt het ons zeker om jouw eetgewoontes en

belangrijker nog is dat je je veilig genoeg voelt en enkel deelt wat voor jou prettig aanvoelt.

VERTERING

"Je bent niet enkel wat je eet, maar vooral wat je lichaam verteert, opneemt en elimineert."

Als Orthomolculaire therapeute en Enzymexperte, weet ik dat de vertering zo belangrijk is.

inname # opname

Aan de hand van je voedingsdagboek en vragenlijsten kunnen we je energiepeil verhogen en je vertering verbeteren.

Het inzetten van spijsverteringsenzymen is meestal een noodzaak voor een optimale vertering van alle macronutriënten, als voor de opname van de vetoplosbare vitamines. 

Een goede vertering verhoogt de bilogische beschikbaarheid van nutriënten, verbetert de voedselintoleranties en remt de vorming van toxines en andere belastende substanties in het spijsverteringskanaal.

Hierdoor verminderen bijbehorende klachten zoals opgeblazenheid, flatulentie, buikpijn, stoelgangproblemen, vermoeidheid en....

"Je bent niet enkel wat je eet, maar vooral wat je lichaam verteert, opneemt en elimineert."

Meten is weten

Het organisme van de mens is zeer complex. Zo weten we vaak niet waarom we bijvoorbeeld na het nuttigen van een maaltijd vaak moe zijn, schimmelinfecties niet willen genezen, of waar je allergie of eczeem vandaan komt. Vaak zijn deze klachten terug te brengen tot wat we eten, zonder dat we ons hiervan bewust zijn.

De biotensor is een fijngevoelig meetinstrument voor het testen van energetische trillingen in je lichaam. Met dit toestel meet ik welke voedingsmiddelen goed, minder of niet bij je passen.

De biotensor geeft ook je voedingsintoleranties aan en de voeding waaraan je verslingerd bent. Kortom, het is een toestel dat me een goed beeld geeft van welke voeding goed of minder goed voor je is.

BALANS

Lichaam en geest in balans, een goede balans tussen werken en ontspanning...

Voelen we goed wat ons lichaam aangeeft en wat het nodig heeft?

"It's all about energy..."

SUPPLEMENTEN

Kunnen een geweldige aanvulling zijn,

maar mogen géén prioriteit zijn, uiteindelijk is het belangrijk om tijd te maken voor onze maaltijden.

Door bewuste keuzes te maken kunnen we op een budget - en lichaamsvriendelijke manier een positieve bijdrage geven aan ons lichaam.

"LET'S COOK"

"Je hebt maar één lichaam en daar kun je beter goed voor zorgen..."

hands-holding-wooden-box-with-harvest_23-2148253311_edited.jpg
Wanneer is het beste moment
om te starten?
Gisteren?
Vandaag?
NU?
Inname # Opname
Enkele recensies van mijn klanten, dank je wel!


Dankzij Martine heb ik mijn ongezonde levensstijl aan de kant geschoven voor een gevarieerde -en gezonde levensstijl. Met de goede begeleiding en informatie ben ik aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden met deze veranderingen. Ik voel me fitter, heb méér energie, en andere lichamelijke klachten zijn fel verminderd. Ik ga zeker zo verder blijven doen, en ben Martine hier dankbaar voor.
Larissa


Na jaren last te hebben gehad van een opgeblazen gevoel en gewichtstoename, heeft Martine me geholpen het eetpatroon en dieetkeuzes te identificeren die de problemen veroorzaken. Martine creëerde een persoonlijk uitgebalanceerd dieet met een verscheidenheid aan heerlijke maaltijden en snacks. Het dieet is voedzaam en biedt een scala aan verschillende smaken en texturen zonder het opgeblazen en lethargische gevoel dat ik vroeger had. Ik ga nu elke dag naar de fitness en voel me energiek en gezond. Ik weet ook precies van welk eten ik kan genieten en wat ik moet vermijden. Soms heb je gewoon een coach nodig. 
Joe
  • Last van winderigheid?
  • Last van een opgeblazen gevoel?
  • Last van een moeilijke vertering?
  • Last van diarree, constipatie of harde ontlasting?
“Je ontlasten van moeilijk verteerbare voeding,
geeft je lichaam de ruimte om te helen.”
Enkele recensies van mijn klanten, dank je wel!


Sinds ik bij Martine de coaching volg, ga ik bewuster om met mijn voeding. Ik ervaar duidelijk méér energie op mentaal en fysiek vlak. 
"Voeding is een medicijn", en dat is ook hetgeen ze me heeft doen inzien. Door gezond te eten, zijn er kwaaltjes die stilaan gewoon verdwijnen.
Als ik dan een keer zondig, is de stap naar een weer gezonde maaltijd snel gezet. 
Martine heeft een heel persoonlijke aanpak waar je werkelijk energie van krijgt. Dat merk je al bij het verlaten van haar praktijk.
Kristof Theuwissen


Door een tweede opinie aan te vragen, ben ik bij Martine terecht gekomen, wat een hele goede beslissing is geweest. Na vijf maanden ben ik een fitter en gezonder persoon geworden.

Ik heb veel bijgeleerd over voeding en leefstijl. Ik ben er nog niet, maar ben zeker dat dit helemaal goed komt door de goede begeleiding die Martine mij geeft. 
Angeline

Een consult bij Martine, enkele jaren geleden heeft mij bewust gemaakt van het belang van de juiste voeding om fysiek en mentaal sterker te worden. Ik had vooral maagklachten. Een analyse van mijn voedingspatroon met een meting van mijn intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen brachten duidelijkheid.
Een aangepast voedingsadvies, aangevuld met de nodige voedingssupplementen, maakte me energieker en fitter. Het enthousiasme en de passie van Martine voor een gezonde geest in een gezond lichaam, hebben mij doen inzien hoe belangrijk voeding is.
Een van de pijlers voor een goed immuunsysteem. 
Maar de nodige discipline opbrengen om je nieuwe "levensstijl vol te houden heb je helemaal zelf in handen, vanzelfsprekend :-) niet altijd gemakkelijk!
Marleen
 
bottom of page